Een waardig afscheid: zo regel je een mooie uitvaart

Een mooie uitvaart: een bijzonder afscheid waar u verder mee kunt

Het verlies van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Het is een tijd van rouw, verdriet en het koesteren van herinneringen. Een mooie uitvaart kan een troostend en betekenisvol moment zijn, waarbij je afscheid kunt nemen op een manier die recht doet aan de persoon die is heengegaan.

De kracht van een mooie uitvaart

Een uitvaart is niet slechts een noodzakelijke afsluiting na een overlijden; het is een belangrijk moment om stil te staan bij het leven van de overledene en de impact die zij hebben gehad. Het biedt nabestaanden de gelegenheid om actief betrokken te zijn bij het afscheid en om een persoonlijke touch toe te voegen.

Persoonlijke ervaringen spreken boekdelen

“Lieve Margot, Je bent een echte kanjer! Met jouw subtiliteit, aandacht, liefdevolle vakmanschap en wijsheid, en niet te vergeten jouw humor, hebben wij voor altijd herinneringen aan een prachtige begrafenis op z’n Roemeens. Veel dank! Het ‘vrouwenteam’: Marijke, Caty, Sabine, Bo en Robine.”

Lees hier meer ervaringen >

Een uitvaart die troost biedt

Jarenlange ervaring in de hulpverlening en een hospice brachten het besef dat een persoonlijke en mooie uitvaart van onschatbare waarde is. Het is een manier om warmte en persoonlijke aandacht toe te voegen aan het laatste afscheid.

Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding

Margot Siebenlist uitvaartbegeleiding begeleidt uitvaarten op een informele en persoonlijke manier, waarbij de wensen en ideeën van de betrokkenen centraal staan. Zo kun je later terugkijken op een uitvaart die recht doet aan uw dierbare en troost biedt.

Wat kun je van Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding: jouw wensen en ideeën staan centraal.
  • Informatieve ondersteuning: praktische informatie over wat te doen direct na een overlijden.
  • Informatief gesprek: een vrijblijvend gesprek voor al je vragen en twijfels.

Contactgegevens

Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding

Emmastraat 27

2641 EA Pijnacker

Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)

E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Actief in de volgende gemeenten

Een mooie uitvaart is een eerbetoon aan het leven van uw dierbare en een manier om samen met anderen te rouwen en herinneringen te delen. Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding staat klaar om je te begeleiden bij het regelen van een mooie uitvaart die troost en betekenis biedt. Neem gerust contact met haar op voor meer informatie en ondersteuning in deze moeilijke tijd.